Komandolardan zeytinlik nöbeti

Balıkesir’de zeytin hasadının başlamasıyla birlikte hırsızlık olaylarına karşı bir dizi tedbir alındı. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, 40 ton zeytinyağının üretildiği bölgede 24 saat nöbet tutuyor, devriye geziyor.

Haberler DHA 12.10.2023 - 12:31

  • 1

    Yaklaşık 12 milyon zeytin ağacı bulunduğu Balıkesir’de, hasat sürecinin başlaması ile hırsızlık olaylarına karşı önlemler arttırıldı.

  • 2
    Özellikle yağlık zeytinleriyle ön plana çıkan Edremit Körfezi’ndeki üreticiler, kamyonet ile gelip, hırsızlık yapan şüphelilere yönelik şikayetlerde bulundu.
  • 3
    Bu kapsamda çalıntı zeytin alımlarına karşı zeytinyağı fabrikaları denetlenirken, Balıkesir Valiliği’nce alınan kararla jandarma personeli de zeytinliklerde görev almaya başladı.
  • 4

    GECE GÖRÜŞLÜ CİHAZLAR DA DEVREDE

    Balıkesir II Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu çerçevede ekim ayından itibaren 40 ton zeytinyağının üretildiği bölgede devriye geziyor.

    Ayrıca Jandarma Asayiş Komando ve Jandarma Motorlu Asayiş timlerince 24 saat önleyici kolluk hizmeti gerçekleştiriliyor.
  • 5
    Yine zeytinlik alanlarda ve zeytin depolaması yapılan bölgelerde denetimler sürdürülürken, İHA destekli havadan kontrollerin yanı sıra hırsızlık faaliyetlerine karşı gece görüş cihazları, termal kameralar ve zırhlı araçların termal kamera özelliğiyle gözetleme yapıldığı da bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.