Keserli ve tornavidalı kıskançlık kavgası

Aksaray'da eski eşi, sevgilisi ve ailesiyle kıskançlık nedenli kavgaya tutuşan Ali D.'nin kafasından yaralandı. Kavgada Ali D.'nin başına da keserle vuran kişinin ise Mücahit A. olduğu, kardeşi M.A.'nın (16) suçu üstlenmek istediği belirlendi.

Haberler DHA 07.06.2024 - 16:27

  • 1

    Şamlı Mahallesi’nde Ali D., bir hafta önce boşandığı 3 çocuğunun annesi G.B., sevgilisi Mücahit A., Mücahit A.'nın babası Yılmaz A. ve kardeşi M.A. ile yolda karşılaştı.

    Taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

  • 2
    Arbedede Ali D., keserle başına aldığı darbe sonrası yaralandı. Yaralanan Ali D. tornavidayla M.A.'yı göğsünden, Yılmaz A.'yı da bacağından yaraladı.
  • 3

    HASTANEYE KALDIRILDILAR

    Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

    Yaralanan 3 kişi, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaz A. ve M.A., tedavilerinin ardından taburcu oldu.

  • 4

    GÖZALTIONA ALINDILAR

    Polis, G.B., Mücahit A., Yılmaz A. ve M.A.'yı gözaltına aldı.
  • 5

    Kavganın kıskançlık nedeniyle çıktığı öne sürülürken, suçu üstlenmek isteyen M.A., Ali D.'nin başına keserle vurduğunu söyledi. Mobese kameralarını inceleyen polis, Ali D.'ye vuran kişinin Mücahit A. olduğunu saptadı.

    G.B., Yılmaz A. ve M.A., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ali D.'nin tedavisinden sonra gözaltına alındı. 

    Mücahit A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız