İstanbul’un kurtuluşunun 101’inci yılı kutlandı | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan törene mesaj

İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene bir mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhuriyetimizi kazanımlarıyla korumak, yaşatmak, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak, yeni başarılarla daha da güçlendirmek suretiyle geleceğe taşımak için büyük bir azimle çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 06.10.2024 - 15:10

  • 1
    İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.
  • 2
    Taksim Cumhuriyet Anıtı önündeki törene İstanbul Valisi Davut Gül, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Tokel ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, askeri erkan, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
  • 3
    Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gül, Tokel ve İmamoğlu, anıta çelenk bıraktı.
  • 4

    CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN MESAJ

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da törene bir mesaj gönderdi.

    Erdoğan, İstiklal mücadelesinin, vatanı canlarından üstün tutan, kahramanlıklarıyla tarihe mal olan tüm şehitlerin ve gazilerin emsalsiz fedakarlıkları, milletin bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkma kararlılığı sayesinde zaferle neticelendiğini belirtti.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “Böyle kutlu bir anlayışla kadim medeniyetimizin mirası üzerine kurulan Cumhuriyetimizi kazanımlarıyla korumak, yaşatmak, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak, yeni başarılarla daha da güçlendirmek suretiyle geleceğe taşımak için büyük bir azimle çalışmaya devam ediyoruz. Bu inançla İstiklal savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.