İstanbul trafiğinde maganda terörü: Baba ile engelli oğluna bijon anahtarıyla saldırdı

İstanbul Sultanbeyli’de engelli oğlu ile evine giden bir kişinin önüne ters yönden gelen kamyonet çıktı. Kamyonet sürücüsüne, tek yönlü yolda ters gittiğini söyleyen vatandaşa kamyonetteki sürücü ve yanındaki kişi hakaret etti. Otomobil sürücüsü ile yanındaki engelli oğlu, otomobili geri çekmesine rağmen kamyonetteki saldırganların, bijon anahtarlı saldırısına uğradı.

Haberler İHA 26.07.2024 - 09:58

  • 1

    İstanbul trafiğinde bir kişi, yanındaki engelli oğluyla trafik magandalarının bijon anahtarlı saldırısına uğradı.

    Olay, dün 11.30 sıralarında Sultanbeyli’de yaşandı.

    Yüzde 98 engelli oğlunun hastanede yapılan kontrollerinin ardından otomobil ile eve dönen Mehmet Baki’nin tek yönlü yolda ilerlediği sırada önüne bir kamyonet çıktı.

    Kamyonet sürücüsüne tek yönlü yolda olduğunu söyleyen Mehmet Baki’ye kamyonet sürücüsü, “Çıksana lan geriye, bu yol benim uğraştırma beni ben istediğim yoldan giderim sana mı soracağım?” dedi.
  • 2

    Kavga etmek istemeyen Baki aracını geri çekip kamyonete yol vermesine rağmen kamyonette sürücünün yanında bulunan Ö.D. eline bijon anahtarı ve taş alarak baba ile engelli oğlunun olduğu araca saldırdı.

    Aracın sileceğine ve kaportasına zarar veren Ö.D. aracın kapısını açarak engelli Yasir Baki’yi de bijon anahtarı ile dövdü.

  • 3

    Mehmet Baki’nin “Oğlum engelli.” demesine rağmen durmayan saldırgan Mehmet Baki’ye de saldırdı.

    Yaralanan Mehmet Baki ile oğlu Yasir Baki olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • 4

    Mehmet Baki ile oğlu Yasir Baki, kendilerine saldırarak yaralayan Ö.D’den şikayetçi oldu.

    Olayla ilgili çalışma başlatan polis, saldırgan Ö.D’yi gözaltına aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.