İstanbul'da sağanak yağış: Yollar göle döndü, vatandaşlar zor anlar yaşadı


İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış bölgesel olarak etkili olurken, iş çıkışı vatandaşlar su birikintileri nedeniyle zor anlar yaşadı, bazı yollar göle döndü.

Haberler 04.07.2024 - 19:57 Son Güncelleme : 04.07.2024 - 20:39

  • 1

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yağış İstanbul Avrupa Yakası’nda etkili oldu.

    Sağanak yağış sonrası Bahçelievler, Yenibosna - Sefaköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Yağışın etkisiyle birlikte yollarda su birikintileri oluştu. Sürücüler trafikte ilerlemekte zorlanırken bazı bölgelerde trafik durma noktasına geldi.

  • 2

    Yağış İstanbul Bahçelievler ilçesi Yenibosna mevkiinde de etkisini gösterdi.

    İş çıkışı vatandaşlar sağanak yağışa yakalandı. Yağış nedeniyle göle dönen yolda vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yaşanan anlar saniye saniye kaydedildi. Sultangazi ve Bağcılar'da ise göle dönen yollar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.