İmama tabure ile saldırdı: Cemaat vantilatör ile kovaladı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Mustafa K. camide namaz kıldıran imama arkadan yaklaşıp plastik tabureyle saldırdı. Saldırının ardından cemaat, namazı bozup Mustafa K.'yi vantilatör ve tabureyle kovaladı. Şüphelinin psikolojik rahatsızlıkları olduğu öğrenildi.

Haberler DHA 28.09.2024 - 14:13 Son Güncelleme : 28.09.2024 - 16:02

  • 1

    Alaşehir ilçesindeki Tokuçzade Camisi'nde akşam namazını kıldıran İmam Nurullah Yüksel'e arkadan yaklaşan Mustafa K., başına plastik tabureyle 3 kez vurdu.

    VİDEOYA GİT

  • 2

    İmam Yüksel namazını bozup kendini korumaya çalışırken camidekiler Mustafa K.'yi ellerine geçirdikleri tabure ve vantilatörle müdahale edip kovaladı.

    Mustafa K., kaçarak kalabalığın elinden kurtuldu. 

  • 3
    Durum polise bildirildi. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan polis, Mustafa K.'yi yakaladı.
  • 4

    GÖZALTINA ALINDI

    Bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Mustafa K., polisteki işlemlerinin ardından Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.
  • 5
    Olayın görgü tanıklarından Abdil Sınık, "Akşam namazı kılıyorduk. Üçüncü rekatı kılarken uzun boylu bir kişi arkadan, imamın başına tabure ile 3 defa vurdu. Dördüncüye yeltendiğinde hoca namazı bozdu. Bu esnada camidekilerden biri, ona tabureyle vurunca kaçtı." dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.