Husumetlisi diye yanındaki kişiyi ensesinden vurarak öldürdü

Bursa'da arkadaşıyla yürüdüğü esnada ensesinden vurularak öldürülen kişinin cinayet zanlısının yanlış kişiyi vurduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen katil zanlısı cezaevine gönderildi.

Haberler İHA 03.10.2024 - 19:13 Son Güncelleme : 03.10.2024 - 19:16

  • 1
    Cinaye, Bursa'nın en işlek caddelerinden Altıparmak Caddesi üzerinde yaşandı. Arkadaşı Mertcan B. ile birlikte cadde üzerinde Millet Bahçesi istikametine doğru yürüyen Hüseyin Uzun'un (25) arkasından gelen bir kişi, tabanca ile ensesine ateş etti. Uzun'un ensesinden girip kulağından çıkan tek kurşun cadde üzerindeki bir dükkanın içerisine düştü. Hüseyin Uzun'un vurulmaktan son anda kurtulan arkadaşı Mertcan B. ise koşarak canını zor kurtardı.
  • 2
    Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan Hüseyin Uzun, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.  Yanında arkadaşı öldürülen Mertcan B. gözaltına alındı.
  • 3
    Olay yerinden motosikletle kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, etrafta bulunan güvenlik kameralarından saldırganın kimliğini tespit etti. M.Ç olduğu öğrenilen saldırgan, polisin titiz çalışması sonucu 2 saatte yakalandı. Kamil zanlısının ifadesi kan dondurdu.
  • 4
    Katil zanlısı ifadesinde, "Aramızda geçmişe dayalı alacak verecek meselesi vardı. Kendilerini takibe aldım. Cadde üzerinde yakalayınca ateş ettim. Mertcan'ı vuracaktım, yanlış kişiyi vurdum” dediği öğrenildi.
  • 5

    Hüseyin Uzun ve yürüdüğü arkadaşı Mertcan B.'nin saldırıya uğradığı anlar kaydedildi. Güvenlik kameralarısı görüntülerinde Hüseyin Uzun'un saldırıya uğradığı esnada Mertcan B.'nin kaçtığı görüldü.

    İfadesi tamamlanan M.Ç sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.