Helallik isteyip "Mezarımı yaptırmayın" notu bıraktı: Sırra kadem bastı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde WhatsApp'ta grup oluşturarak helallik isteyen inşaat işçisi Halil İbrahim Öksüz, ortadan kayboldu. Öksüz'ün bir peçeteye, "Mezarımı yaptırmayın. Hakkınızı helal edin" notu bıraktığı ortaya çıktı. 

Haberler DHA 25.09.2024 - 17:17

  • 1
    Kumluca'ya bağlı Gödene Caddesi'nde oturan annesi Özlem Öksüz'ün (41) yanına gelen inşaat işçisi Halil İbrahim Öksüz, 22 Eylül'de ortadan kayboldu.
  • 2

    WhatsApp'ta babası, kız kardeşi ve birkaç arkadaşının bulunduğu grup oluşturarak helallik isteyip vedalaşan Halil İbrahim Öksüz'den bir daha haber alınamadı.

    Öksüz'ün yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu.

  • 3

    ARAMALAR DEVAM EDİYOR

    En son annesinin evinin yakınındaki bir markette görülen Öksüz'ün bulunması için bugüne kadar yapılan aramalardan sonuç elde edilemedi. Halil İbrahim Öksüz'ün annesi Özlem Öksüz'ün Kumluca'da, babasının ise Antalya'da ikamet ettiği öğrenildi.

    Halil İbrahim Öksüz'ün en son telefon sinyalini Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde tespit eden ekiplerin aramalarını sürdürdüğü kaydedildi.

  • 4

    "İNTİHAR ETMESİNDEN ÇOK KORKUYORUM"

    Anne Özlem Öksüz, kayıp haberini duyunca işten koşup geldiğini dile getirdi.

    Anne Öksüz, oğlu için "İntihar etmesinden çok korkuyorum." dedi.

  • 5

    "KALDIRAMIYORUM ANNE"

    Antalya'da babasının yanında kalan oğlunun kaybolmadan birkaç gün önce yanına geldiğini anlatan Özlem Öksüz, "İyi değildi zaten. Bir anda ağlayarak yanıma geldi. Boynuma sarıldı. 'Anne senin hasretini çektim. Hep öyle büyüdüm' dedi. Gece birlikte oturduk. 'Oğlum sıkıntın ne, bana anlat' dedim. Bana, 'Anne hep eskileri düşünüyorum. Kafamı hep ona takıyorum. Yaşadıklarımız hep gözümün önüne geliyor. Senin yaşadıkların, babamın kardeşimin düğününe gitmemesi. Bunlar hep kafamda dönüp duruyor. Kaldıramıyorum anne' dedi. 'Seni pazartesi özel psikoloğa götüreyim' dedim. 'Tamam, anneciğim' dedi. Sonra tekrar gitti odasına." diye konuştu.
  • 6

    "MEZAR TAŞIMI YAPTIRMAYIN"

    Batuhan Öksüz (25), kardeşinin ayrıntılı şekilde aranmasını istediğini söylerken kız kardeş Feride Ayav (19) da "Peçeteye 'Mezar taşımı yaptırmayın. Vasiyetimdir. Acımı çekmeye gidiyorum. Kimseyi üzmek istemedim ama istemeyerek de olsa herkesi çok üzdüm'" notunu bulduklarını dile getirdi.
  • 7
    Notun sol tarafına doğum tarihi, sağ tarafına da ölüm tarihi olarak 22 Eylül'ün yazdığını ifade eden Feride Ayav, "İl merkezinde Uncalı Emniyeti'nin Kayıp Büro Amirliği'ne gittik. Bize kayıp olmadığını, telefon sinyalinin Muratpaşa'da olduğunu, yeni sinyal takibi yapacaklarını söylediler. Hala haber yok." dedi.
  • 8

    Diğer yandan Halil İbrahim Öksüz'ün en son gittiği marketteki görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.