Hac kuraları ne zaman çekilecek, tarih belli oldu mu? Gözler 
Hac kura takviminde

Hac kayıt yenileme süreci devam ederken gözler kura tarihine çevrildi. 5 Ağustos tarihinde başlayan kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Peki, Peki 2024-2025  dönemi hac kuraları ne zaman çekilecek, tarih belli oldu mu?

Haberler 25.09.2024 - 15:06

  • 1
    Hac kura tarihi kayıt yenileme sürecine doğru hız kazandı. Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek. Bu süre zarfında kayıtlarını e-Devlet üzerinden yenilemeyenlerin 2025 haccı için çekilecek kurada isimleri olmayacak.
  • 2

    Onun için hacca gitmek isteyenlerden bu süre içerisinde kayıtlarını yapmaları gerekiyor. Kayıt yenileme işlemleri için hacı adayları işlemlerini e-Devlet üzerinden gerçekleştirecek. Kayıt başvurularının tamamlanması ve değerlendirilmesi ardından kura çekilişi gerçekleştirilecek.

  • 3

    2025 HAC KURASI NE ZAMAN?

    2024-2025 hac kuralarının çekileceği tarih henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz yıl 2 Kasım'da gerçekleştirilen kura çekiminin bu yıl Ekim ayınon son günlerinde ya da Kasım ayı başında çekilmesi bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.