Gözler UKOME toplantısında: İstanbul'daki taksilere yeni düzenleme

İstanbul'da yıllardır süren taksi sorunu tepki çekmeye devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yarın yapılacak UKOME toplantısı öncesi hem taksi sayısını arttırmayı hem de yeni taksi sistemini hayata geçirmeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Haberler ntv.com.tr 28.08.2024 - 15:44

  • 1
    İstanbul'da taksiciler, kısa mesafe bahanesiyle yolcu almadıkları, taksimetre açmayarak fazla ücret istedikleri, yabancı turistleri tercih ettikleri suçlamasıyla gündemden düşmüyor.
  • 2
    Megakentte taksiler ile ilgili yeni düzenleme geliyor.
  • 3

    İMAMOĞLU DUYURDU

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kararı sosyal medya hesabından duyurdu.
  • 4

    Taksi sorununun çözümünde önemli bir adım attıklarını kaydeden İmamoğlu, "Tüm paydaşlarla birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda hem taksi sayısını arttırmaya hem de yeni taksi sistemini hayata geçirmeye az kaldı." ifadelerini kullandı.

    Yarın yapılacak UKOME toplantısında karar oylanacak.

  • 5

    Meclis kulislerinde yer alan bazı haberlerdeyse, hükümet yetkililerinin de kentteki taksi sayısını artırmaya yönelik yasa tasarısı üzerinde çalıştığı bilgisi verildi. 

    Büyükşehir Belediyesi yetkilileri taksi sayısını artırmayı daha önce tam 15 kez UKOME toplantılarında oylamaya sundu, ancak hepsi reddedildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.