Gardıroptaki vahşet! Anne katilinin cezası belli oldu

Antalya’nın Alanya ilçesinde geçen yıl annesi Fatma Sevinç’i öldürüp, cesedini gardıroba saklayan Süleyman Sevinç’in yargılandığı davada karar belli oldu. Mahkeme katil zanlısını ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Haberler DHA 23.10.2024 - 10:58

  • 1
    Antalya’da annesini öldürüp, cesedini gardıroba saklayan katil zanlısına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
  • 2

    Alanya’da 3 Mayıs 2023 günü yaşanan olayda, bir apartman dairesinin ikinci katında oturan Fatma Sevinç’ten haber alamayan komşuları, durumu polise bildirdi.

    Polis kapıyı çilingire açtırıp girdiği evde, elbise dolabında Fatma Sevinç’in battaniyeye sarılı cansız bedenini buldu.

    Alanya Cumhuriyet Savcılığı ve olay yeri inceleme ekipleri, Fatma Sevinç’in boğazından bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

    Kadının cenazesi, incelemenin ardından Alanya Belediyesi cenaze aracıyla belediye morguna götürüldü.

    Soruşturma başlatan asayiş ekipleri, komşuların birkaç gün önce Fatma Sevinç ile oğlu Süleyman Sevinç'in tartışma seslerini duyduğunu belirledi.

    O günden sonra ortalarda görünmeyen Süleyman Sevinç, polis tarafından cinayet şüphelisi olarak her yerde aranmaya başlandı.
  • 3

    “ŞUURUMU KAYBETTİM”

    Süleyman Sevinç, 8 Mayıs’ta Antalya Atatürk Caddesi’nde elinde poşetle yürürken, durumundan şüphelenen motosikletli polis timi tarafından durduruldu.

    Kimlik sorgusu yapılmak istenen Süleyman Sevinç, kimliğinin üzerinde olmadığını ifade ederek, kardeşi Ü.S.’nin kimlik bilgilerini verdi.

    Polis ekibinin soruları üzerine gerçek kimliğini açıklayan Süleyman Sevinç, annesini öldürdüğünü de itiraf ettikten sonra gözaltına alındı.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından şüpheli, Alanya'ya getirildi.

    Süleyman Sevinç, ilk ifadesinde ayrıldığı eşine bel altı kelimeler söylemesi nedeniyle annesiyle tartıştıklarını belirterek, “Bıçağı aldıktan sonra şuurumu kaybettim. Annemin boğazına doğru bıçağı birkaç defa salladım. Kaç defa bıçağı vurduğumu hatırlamıyorum.” dedi.
  • 4

    MAHKEME HEYETİ KARARINI VERDİ

    Süleyman Sevinç’in yargılandığı davanın karar duruşması Alanya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görüldü.

    Mahkeme başkanının son sözünü sorduğu Süleyman Sevinç, “Diyeceğim bir şey yok. Cezamın yüzüme söylenmesi için geldim. Bu benim kaderimmiş, kaderimi yaşıyorum.” dedi.

    Daha sonra kararını açıklayan mahkeme heyeti, Süleyman Sevinç’i kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına mahkum etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.