Eşini katleden sanığın internet aramaları kan dondurdu: Mahkemede kıskançlık savunması

Bursa'da boşanma aşamasındaki eşi Seher Kındaç'ı başına merdane ile vurduktan sonra iple boğarak öldüren Turgay Kındaç'ın internette "İple insan boğmak ne kadar sürede gerçekleşir" diye arama yaptığı ortaya çıktı. Sanık, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini anlatıp eşine sevgisini ispatlamak için çamaşır suyu içip fare zehri yediğini öne sürdü.

Haberler DHA 09.10.2024 - 13:44

  • 1

    Bursa'da bir kadın daha cinayete kurban gitti.

    Turgay Kındaç, boşanma aşamasında olduğu eşi Seher Kındaç'ın kız kardeşine, "Seher'i benden alamazsınız; öldürdüm. Eve polis ve ambulans gönderin, şakam yok." diyerek mesaj attı.

    Mesajı gören kız kardeşi, çiftin oğlu Hüseyin Kındaç'a haber verdi. İki çocuk annesi kadının hayatını kaybettiğini belirlendi.

  • 2

    "BAŞINA MERDANE İLE VURDUM"

    İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan Turgay Kındaç'ı, cinayetten bir gün sonra yakalayarak gözaltına alındı.

    Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Kındaç, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini belirterek "Eşimin iş yerinde 2023 yılının son günü, fabrikanın düzenlemiş olduğu moral amaçlı gece vardı. Eşim o akşam M. isimli biriyle fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşmıştı. Yaklaşık bir aydır bu nedenle tartışıyorduk. Olay günü sabahı da aramızda yine tartışma çıktı. Eşimin başına merdane ile vurdum, sonra da boğdum." dedi.

    Kındaç, emniyetteki ve adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklandı.

  • 3

    BANKA KARTINDAN PARA ÇEKİP, TELEFONUNU SATMIŞ

    Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede, maktulün otopsi raporuna da yer verildi.

    Seher Kındaç'ın merdane ile başına vurulduktan sonra iple boğularak öldürüldüğü, çenesinde ve boğaz kısmında kanamalı kırıklar olduğu belirtildi.

    Suçunu itiraf eden tutuklu sanığın "Eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi talep edildi. Eşini öldürdükten sonra, cep telefonu ve kredi kartını alan sanığın, karttan para çektiği ve cep telefonunu da sattığı gerekçesiyle "Nitelikli yağma" ve "Başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama" suçlarından da 15 yıla kadar hapsi istendi.

  • 4

    "SEVGİMİ İSPAT ETMEK İÇİN ÇAMAŞIR SUYU İÇİP, FARE ZEHRİ YEDİM"

    Kındaç'ın eşini öldürmeden önce internette "İple insan boğmak ne kadar sürede gerçekleşir" diye arama yaptığı ortaya çıktı.

    Kındaç'ın cep telefonu arama kayıtları dava dosyasına girerken Bursa 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada ilk kez hakim karşısına çıkan Kındaç, duruşma salonundaki 2 oğlundan özür dileyerek savunmasına başladı.

    Eşini çok sevdiğini ve kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü söyleyen Kındaç, "Ona olan sevgimi ispat etmek için olay günü çamaşır suyu içip, fare zehri yedim. Tartışmaya devam ederken, eşim bana tahrik edici, kışkırtıcı cümleler kullandı. Mutfakta, çaydanlığın üzerinde bulunan beyaz bezi görünce Seher'i yere yatırıp, bez ile boğarak öldürdüm. Bunları hak etmemiştim." dedi.

  • 5

    "ZAMANINDA ANNEMİ DEMİR SOPAYLA DÖVMÜŞ"

    Sanığın oğulları da duruşmada babasının borçlarını borçla kapattığını iddia ederek "Annemin kartlarını kullanıyordu. Eve sürekli icra geliyordu." dedi.

    Babasının şiddete meyilli bir insan olduğunu da sözlerine ekleyen çiftin oğlu, "Bu adam, şiddete meyilli bir insandı. Zamanında annemi demir sopayla dövmüş, annem bunu bize sonradan söylemişti." diye konuştu.

  • 6

    AVUKAT, SAVUNMA İÇİN EK SÜRE İSTEDİ

    Sanığın her iki oğlu da şikayetçi olurken Turgay Kındaç'ın avukatı Hakan Gündoğdu, müvekkilinin oğullarının duruşma salonunda olması ve dosyanın hassasiyetinden dolayı savunma yapmayacağını belirtti.

    İfadeler karşısında müvekkili ile yüz yüze görüşüp, beyanlarla alakalı bilgisine başvurması gerektiğini söyleyen Gündoğdu, yazılı savunma yapmak için mahkemeden ek süre talebinde bulundu. Avukatın ek süre talebini kabul eden mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına hükmedip, duruşmayı erteledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.