Esenyurt'ta bıçaklı saldırgan paniği: 11 kişiyi bıçakladı

İstanbul Esenyurt'ta bir kişi sokak sokak gezerek 1 kadın olmak üzere 11 kişiyi bıçakla yaralayan Abdullah Ö. gözaltına alındı. 

Haberler İHA, DHA 22.01.2024 - 19:34 Son Güncelleme : 22.01.2024 - 19:35

  • 1

    Bugün öğle saatlerinde sokak sokak gezerek Esenyurt'un farklı noktalarında biri kadın 11 kişiyi bıçakla yaralayan Abdullah Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

    Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

  • 2

    Saldırganın bir iş yerine girdiği anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • 3

    Görüntülerde saldırganın bir iş yerine girdiği, içeride bir kişiyi bıçakla yaraladığı görüldü.

  • 4

    Saldırgan olayın ardından hızla olay yerinden kaçarken, görüntülerde vatandaşların panikle iş yerinden çıktığı görüldü.

  • 5

    "HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMİŞ, DİREKT BIÇAKLAMIŞ"

    Kimliği belirsiz saldırganın hedefi olan vatandaşlar ise yaşadıklarını anlattı. Bıçakla yaralanan Mehmet Üstel, “Sabah başlamış bıçaklamaya, öğlen beni bıçakladı. Bıçakladıklarının sayısı belli değil.” diye konuştu.

    Saldırganın yaraladığı Çiğdem Karaca’nın babası Hasan Karaca ise çocuğunu çevredeki esnafın kurtardığını söyledi. “Hiçbir şey söylememiş, direkt bıçaklamış.” diyen Karaca, “Tüm vakalar da böyle olmuş zaten. Şu anda kızım sol bacağından yaralı.” ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.