Elleri ve ayakları bağlı ceset kime ait? Temel kazısında bulunan ceset olayında yeni ayrıntılar

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir inşaatın temel kazısı sırasında naylon poşete sarılı, elleri ve ayakları bağlı olarak bulunan cesede ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Cesedin, yaklaşık 2 aydan beri toprak altında olduğu ve 40’lı yaşlarda bir erkeğe ait olduğu düşünülüyor. Tanınmaz halde olduğu öğrenilen cesedin kime ait olduğu, Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak DNA testi sonrası netlik kazanacak.

Haberler İHA 21.05.2024 - 15:00

  • 1

    Sakarya’da kazı esnasında bulunan cesedin kime ait olduğunu DNA testi belirleyecek.

    Olay, dün Karasu ilçesine bağlı Aşağı Aziziye Mahallesi’ndeki Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi.
  • 2

    TOKİ konutları mevkisindeki bir inşaatın temel kazısı yapıldığı esnasında kepçe operatörü cesedi fark etti.

    Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.
  • 3

    Olay yerine ulaşan polis ve savcı tarafından yapılan incelemeler neticesinde naylona sarılı halde elleri ve ayakları bağlı şekilde bulunan cesedin bir erkeğe ait olduğu değerlendiriliyor.

    Yaklaşık 2 aydan beri toprak altında kalan ve tanınmaz hale geldiği öğrenilen cesedin 40’lı yaşlarda olduğu tahmin ediliyor.
  • 4

    Vücudundan doku alınan cesedin kime ait olduğu Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak olan DNA ve diğer testlerden sonra netlik kazanacak.

    Şehirde eşkale uygun bir kayıp başvurusu olmadığı öğrenilirken, diğer illerdeki kayıp başvurularını değerlendirdiği öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız