Eczacılar Günü mesajları ve kutlama sözleri

Eczacılar Günü her yıl aynı tarihte kutlanıyor. Bilimselliği ön planda tutarak verdiği emekle toplum sağlığına hizmet ederek bilginin ve şifanın adresi olan eczacılara minnetlerini ve saygılarını dile getirmek isteyen vatandaşlar, Eczacılar Günü mesajları ve kutlama sözleri paylaşımında bulunuyor. Sosyal medyada en çok beğeni alan  Eczacılar Günü mesajlarını bir araya getirdik

Haberler 25.09.2024 - 09:55

  • 1
    25 Eylül, sağlık sektörünün temel taşlarından birini oluşturan eczacılık mesleğinin insan sağlığındaki vazgeçilmez rolünü vurgulamak ve mesleki gelişime katkı sağlamak amacıyla Türk Eczacıları Birliğinin önerisiyle bütün dünyada “Dünya Eczacılar Günü” olarak kutlanmaktadır.
  • 2

    ECZACILAR GÜNÜ MESAJLARI

    "Topluma ve hayata değer katan meslektaşlarımızın 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü kutluyor; insanı yaşatmak adına verilen kutsal mücadelede hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm meslektaşlarımıza paha biçilemez emeklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz."

    "Her biri sağlığımız için gece gündüz demeden çalışan, bilgi ve deneyimleriyle toplum sağlığının korunmasında kritik rol oynayan eczacılarımızın Eczacılar Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Daha sağlıklı yarınlar sizlerle mümkün."

    "Sağlık sektörünün temel taşlarından birini oluşturan mesleğimizin, insan sağlığındaki vazgeçilmez rolünü bir kez daha hatırlatarak, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü”nü kutluyoruz. "

    "Sağlık sistemimizin vazgeçilmez bir parçası olan eczacılarımız, bilgi ve özverileriyle her zaman yanımızda oldular. Hastalara doğru tedaviye ulaşma yolunda rehberlik eden eczacılarımıza, gösterdikleri sabır ve emek için teşekkür ediyorum."
  • 3
    "Ülkemizin dört bir yanında tüm zorluklara rağmen insan sağlığı için özveriyle çalışan eczacılarımızın 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü en içten duygularımla kutlar; sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim."

    "Ülkemizin dört bir yanında halk sağlığının korunması için gece gündüz gayretle çalışan eczacılarımızın 25 Eylül Dünya #EczacılarGünü’nü kutluyorum."

    "Bilimin ışığında, toplumun kalbinde, ilacın olduğu her yerde ve her koşulda kesintisiz şifa dağıtan eczacılarımızın 25 Eylül Dünya Eczacılar Gününü kutluyoruz."
  • 4
    "Sağlığımızın görünmez kahramanları olan eczacılar, her gün toplum sağlığını koruma ve geliştirme adına büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Özveri ile çalışan tüm meslektaşlarımın Dünya Eczacılık Günü Kutlu Olsun!"

    "Uzmanlık ve donanımlarıyla sağlığımızın korunmasında önemli rol üstlenen, toplumların bir ömür sağlığı için özveriyle çalışan tüm eczacılarımızın 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü kutlu olsun!"

    "Halk sağlığı ve halkın kesintisiz ilaca ulaşması adına,en zor şartlarda dahi görevini fedakarca yerine getiren, halkımızın en yakın sağlık danışmanları olan  değerli meslektaşlarımın 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü kutlu olsun …"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.