Discord engellenecek mi? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan Discord'a erişim engeli sorusuna yanıt

İletişim platformu Discord son günlerde çocuklara yönelik şantaj, pedofili, cinsel istismar gibi iddialarla gündemde… Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Discord’un engellenip, engellenmeyeceği yönündeki soruya yanıt verdi. Bu konuda istişarelerin sürdüğünü söyleyen Bakan Uraloğlu, “Henüz verilmiş bir karar yok.” dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 07.10.2024 - 13:24 Son Güncelleme : 07.10.2024 - 13:25

  • 1
    Mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Discord, son günlerde gençlere ve çocuklara yönelik şantaj, pedofili ve cinsel istismar gibi iddialarla gündeme geliyor.
  • 2

    DİSCORD UYGULAMASI ENGELLENECEK Mİ?

    Sosyal medyada paylaşılan iddialar üzerine uygulamanın engellenip, engellenmeyeceği gündeme geldi.

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gazetecilerin Discord platformuna yönelik sorusunu yanıtladı.
  • 3

    “YASAKÇI OLMAK İSTEMİYORUZ ANCAK…”

    Hafta sonu İçişleri, Adalet ile Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlarıyla toplantı yaptıklarını söyleyen Uraloğlu, “Yasakçı olmak istemiyoruz ancak gençleri korumak için her türlü yetkiyi kullanmaktan çekinmeyiz.” dedi.

    Bakan Uraloğlu, “Yasakçı zihniyetle değil de gereklerini yerine getirerek erişim engeli getirme noktasını istişare ediyoruz, henüz verilmiş bir karar yok.” şeklinde konuştu.
  • 4

    AİLELERE ÇAĞRI

    Anne ve babalara da çağrıda bulunan Uraloğlu, “Çocuklarımızın internet kullanımında ailelere büyük görevler düşüyor. Çocuklarımızın girdiği internet siteleri ve sosyal medya platformlarını yakından takip etsinler.” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.