Deprem nerede, saat kaçta oldu? Malatya depreminin merkez üssü açıklandı

Türkiye bir kez daha depremler gerçeğiyle yüzleşti. Malatya'da meydana gelen deprem birçok Doğu Anadolu Bölgesin'de hissedilirken sarsıntısının merkez üssü ve saati gibi bilgiler merak ediliyoor. Peki, deprem nerede, saat kaçta oldu?

Haberler 16.10.2024 - 11:10

  • 1
    Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre saat 10.46'da Malatya'nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
  • 2
    Depremin 10,07 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

  • 3

    BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

    Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada; " Malatya’nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
  • 4

    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Samir Er sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "Depremden etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

    Meydana gelen depremin hemen akabinde tüm ekiplerimiz saha taramalarını sürdürmektedir. Şu ana komuta merkezimize gelen herhangi bir olumsuz durum yoktur. Saha taramalarımız devam etmektedir." ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.