Denizli ve Kahramanmaraş'ta orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Denizli’nin Merkezefendi ve Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde çıkan orman yangınlarına müdahale sürüyor. Orman Genel Müdürlüğü, her iki yangına da 3 uçak, 9 helikopter, 26 arazöz ve iş makinesi ile 250 personel tarafından müdahale edildiğini açıkladı.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 25.10.2024 - 15:31 Son Güncelleme : 25.10.2024 - 16:22

  • 1

    Denizli ve Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

  • 2

    DENİZLİ'DEKİ YANGIN İKİNCİ GÜNÜNDE

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki Başkarcı Dağı Künarlar mevkisinde dün saat 15.00 sıralarında başlayan orman yangını, kısa sürede yayıldı.

  • 3

    Dumanı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Dün 2 uçak ve 1 helikopterle yangına müdahale edildi.

    Havanın kararması üzerine uçak ve helikopterlerin müdahalesi sonlandırıldı. Bölgenin sarp ve dik olması nedeniyle ekiplerin karadan müdahalesi zorlaştı.

  • 4

    MSB 4 HELİKOPTER GÖREVLENDİRDİ

    Sabah havadan tekrar müdahaleye başlandı. 2 helikopter, 19 arasöz, su ikmal aracı ve 48 personelle alevlere müdahale ediliyor.

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB) da söndürme çalışmalarına destek için 4 helikopterin görevlendirildiğini bildirdi.

  • 5

    KAHRAMANMARAŞ'TA YANGIN

    Orman Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde de orman yangını çıktığını bildirdi.

    Müdürlükten yapılan açıklamada, bu yangına da havadan ve karadan müdahale edildiği ifade edildi.

    Orman Genel Müdürlüğü açıklamasında, her iki yangına da 3 uçak, 9 helikopter, 26 arazöz ve iş makinesi ile 250 personel tarafından müdahale edildiğini açıkladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.