Cuma mesajları 6 Eylül: Haftanın en çok beğeni alan cuma mesajları

Cuma mesajları paylaşımları erken saatlerden itibaren başladı. Vatandaşlar, sosyal medya ve WhatsaApp üzerinden cuma mesajları paylaşımlarında bulunuyor. En çok beğeni alan cuma mesajları örneklerini bir araya getirdik.

Haberler 06.09.2024 - 09:30

  • 1

    Mübarek cuma günlerinin geleneği haline gelen cuma mesajları paylaşımları bu hafta da devam ediyor. Cuma mesajları paylaşımında bulunmak isteyen vatandaşlar için sosyal medyada en çok beğeni alan cuma mesajlarını derledik. 

  • 2
    "Her cân özün izhâr eder " sırrınca,
    özümüze dönmeli ve ruhumuzun güzelliklerini keşfetmeliyiz.Hayırlı Cumalar.."

    "Cuma günü öyle bir an vardır ki kul o anda Allah’tan bir şey dilerse Allah mutlaka ona o isteğini verir.” (Hz. Muhammed s.a.v)"

    "cuma gecesi duası.. “Allah'ım bana, kendime zulmetmemeyi öğret; derin düşünceler içinde boğulmama mâni ol. bana, inançla derin derin nefes almayı öğret.."
  • 3
    "Allah bu gece göğsünüze batan ne varsa merhametiyle iyileştirsin. size öyle güzel kapılar açsın ki ben bu kadarını beklemiyordum dedirtsin."

    "Gönlü de,
    üslubu da zarif olan
    insanlara denk gelesiniz."
    Haftanįn en güzel gününden..."

    "Tapduk Emre (k.s) şöyle buyuruyor;
    Elini kır, ayağını kır, vur taşlara kafanı kır, amma gönül kırma.
    Cuma gününüz mübarek olsun."
  • 4
    "Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.
    Dualarımız kabul, ibadetlerimiz makbul, Cuma’mız mübarek olsun."

    Kalp kırmayı bıraktığımız, birlik olduğumuz bir cuma günü olması dileğiyle... Hayırlı Cumalar...

    Cuma günleri,duanın kabul olacağı bir an vardır. Cuma’nın gündüzü,gecesinden daha kıymetlidir Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah

    Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.