Cihangir’de üç kadına saldırı: Eğlenmeye gelmişlerdi, kabusu yaşadılar

İstanbul Cihangir’de eğlenmeye çıkan 3 kadın, bir işletmedeki görevlilerin saldırısına uğradı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, saldırıya dönüşen tartışmanın, cep telefonu şarj etme konusundan başladığı ifade edildi. Olayla ilgili olarak iki saldırgan gözaltına alınırken, saldırganların birinin 13, diğerinin 12 suç kaydı olduğu tespit edildi. 2 şüpheli tutuklandı. Gerekli incelemelerin ardından emniyet güçleri ile birlikte işletmeye giden Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri güvenlik gerekçesi ve bina içinde bulunan ruhsatsız bölüm nedeniyle mekanı mühürledi.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 03.08.2024 - 12:51 Son Güncelleme : 03.08.2024 - 23:45

  • 1

    İstanbul Beyoğlu’nda bir eğlence mekanına eğlenmeye giden 3 kadın müşteri, işletme sahiplerinin saldırısına uğradı.

  • 2
    Cihangir’de 3 Haziran günü eğlenmek için bir mekana giden A.İ.K, H.E. ve Y.T. ile işletme çalışanları arasında, telefon şarj etme konusu nedeniyle tartışma çıktı.
  • 3

    Mekanın koridoruna da taşan tartışma, burada kavgaya dönüştü.

    İşletme ortaklarından biri ile diğer çalışanların araya girmesiyle taraflar ayrıldı.

    Olayla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının ardından 31 Temmuz gecesi Karaköy Polis Merkezine başvuran üç kadın, kendilerine saldırdığını söyledikleri iş yeri ortaklarından V.T. ile çalışan M.M.D’den şikayetçi oldu.

  • 4

    ÜÇ KADIN POLİS MERKEZİNE BAŞVURDU

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü de olaya ilişkin bir açıklama yaptı.

    “Olayın meydana geldiği eğlence yerinde, kadın şahısların telefonlarını şarj etmek için bekledikleri sırada, iş yeri çalışanları tarafından hesap getirilerek iş yerinin kapanacağının söylendiği, çalışanlar ile aralarında telefonu şarj edip biraz daha beklemek için kalma yüzünden çıkan tartışma sonrasında olayın meydana geldiği, başka masadan gönderilen herhangi bir şey olmadığı şahısların beyanlarından anlaşılmıştır.” denilen açıklamada, “İncelemelerde, görüntülerde yer alan ve kadın şahısları darbettiği anlaşılan şahısların M.M.D. ve V.T. oldukları tespit edilmiş, şüpheliler 2 Ağustos saat 21.30 sıralarında gözaltına alınmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

  • 5

    ŞÜPHELİLER SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

    Çeşitli suçlardan M.M.D’nin 13, V.T’nin 12 suç kaydı olduğunun tespit edildiği belirtilen açıklamada, 2 şüphelinin kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından bugün adli makamlara sevk edildiği aktarıldı.

    Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, ‘kasten yaralama' ve ‘cinsel taciz' suçlarından adli makamlara sevk edildi. Olaya ilişkin nöbetçi savcılıkta işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüpheliler Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz! Eğer buna cüret eden olursa hukuk önünde hesabını verir.” ifadelerini kullandı.

  • 6

    MEKAN MÜHÜRLENDİ

    Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cihangir'de bulunan bir eğlence mekanında 3 kadına yönelik şiddet ve darp görüntülerinin basında yer almasından sonra harekete geçti.
  • 7
    Gerekli incelemelerin ardından emniyet güçleri ile birlikte işletmeye giden Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri güvenlik gerekçesi ve bina içinde bulunan ruhsatsız bölüm nedeniyle mekanı mühürledi.
  • 8
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.