Bursa’da hareketli anlar: Patlak lastikle 8 kilometre boyunca kaçtı

Bursa’da polisin dur ihtarına uymayıp, aracını polislerin üzerine süren sürücünün lastiği uyarı ateşiyle patlatıldı. Patlak lastikle 8 kilometre kaçan sürücü, takip sonrası teslim oldu. Sürücü Ali O, gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü.

Haberler DHA 16.07.2024 - 10:20 Son Güncelleme : 16.07.2024 - 10:59

  • 1

    Bursa’da aracını polislerin üzerine süren sürücü, patlak lastikle 8 kilometre boyunca kaçtı.

    HABERİN VİDEOSUNA GİT

  • 2
    Osmangazi ilçesine bağlı Santral Garaj Mahallesi’ndeki Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde denetim yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, 16 BKN 393 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Ali O’ya dur ihtarında bulundu.
  • 3

    Sürücü, ihtara uymayıp, geri manevra ile otomobilini polislerin üzerine sürerek kaçmaya çalıştı.

    Bu sırada polis, havaya uyarı ateşi açtı.

    Ali O. kaçmaya devam edince, otomobilin lastiğine ateş edildi.

  • 4

    TERS YÖNDE KAÇMAYA DEVAM ETTİ

    Sürücü, patlak lastiğe rağmen ters yönde kaçmaya devam etti, o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

    Bölgeye takviye isteyen ekipler, sürücünün peşine düştü. Ulubatlı Hasan Bulvarı’ndan İzmir yönüne doğru kaçışını sürdüren sürücü, izini kaybettirmek için Stadyum Caddesi’ne girdi.
  • 5

    8 kilometrelik takibin ardından, otomobili bırakarak yaya olarak kaçan Ali O, bir süre sonra polis ekiplerinin yanına gelerek teslim oldu.

    Gözaltına alınan sürücüye trafiği tehlikeye atmak, drift, ters yöne girmek ve dur ikazına uymamaktan 100 bin lira ceza uygulanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.