Boşanma aşamasındaki eşini, çocuğunun gözü önünde dövdü

İstanbul Silivri'de boşanma aşamasındaki eşiyle buluşan kadın, çocuğunun yanında tekme tokat dövüldü. Çevredekiler o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Kaçan saldırgan koca aranıyor.

Haberler DHA 06.10.2024 - 15:06 Son Güncelleme : 06.10.2024 - 15:39

  • 1
    İstanbul'da Simge Karakiraz (26), iddiaya göre boşanma aşamasındaki eşi Birkan Karakiraz'la (27) Silivri ilçesi Fatih Mahallesi Leyla Sokak'ta 2 Ekim Çarşamba günü konuşmak için buluştu. Kızı S.G. ile buluşmaya giden Simge Karakiraz, uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi tarafından dövüldü.
  • 2
    Kızının bağırışlarına aldırış etmeyen saldırgan, eşini tokat tekme dövdü. Yaşanan o anları çevredekiler cep telefonu kameralarıyla kaydetti.
  • 3

    SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

    Olay sonrası karakola giderek şikayetçi olan Simge Karakiraz, polis eşliğinde Silivri Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılırken polis ekiplerinin saldırgan Birkan Karakiraz'ı yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.