Bir elinde silah, diğer elinde telefon kurşun yağdırdı: “Casperlar” imzalı tehdit sonrası mağazaya saldırı

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde bir mağazaya “Ağabeyimizin selamı var.” notu bırakıldı. Bu nottan bir süre sonra mağaza sahibine WhatsApp’tan tehdit mesajı gönderildi. “Casperlar” imzasıyla gönderilen mesaj sonrası iş yeri kurşunlandı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olay sırasında saldırgan hem kurşun yağdırdı, hem de cep telefonuyla o anları görüntüledi. Mağaza sahibi polise giderek şikayetçi oldu.

Haberler DHA 10.10.2024 - 10:03

  • 1

    İstanbul’da bir mağaza, tehdit mesajları sonrası kurşunlandı.

    Olay, Bağcılar’da dün sabah saatlerinde meydana geldi.
  • 2

    Mağazaya 3 Ekim Perşembe günü gelen bir çocuk, buradaki çalışanlara, “Abimizin selamı var. Sizden haber bekliyor, cevap verin.” yazılı not bıraktı.

    Çalışanlar bu notu, iş yeri sahibi Muhammet Özdemir’e iletti ancak Özdemir o notu dikkate almadı.
  • 3

    Bir süre sonra mağazaya ait cep telefonuna mesaj gönderildi.

    Mesajda tehdit yazıları ve “Casperler” imzasıyla not iletildi.

    İş yeri sahibi mesajla birlikte polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

  • 4

    SABAHA KARŞI KURŞUNLANDI

    Dün sabaha karşı mağazanın önüne gelen yüzü maskeli şüpheli, tabancayla iş yerine peş peşe ateş ederken saldırıyı da cep telefonuyla kaydetti.
  • 5

    Mağazaya 4 el ateş eden kişi, silahı tutukluk yapınca olay yerinden kaçtı.

    Haber verilmesiyle iş yerine gelen Özdemir, durumu polis ekiplerine bildirdi.
  • 6
    Adrese gelen ekipler, iş yerinde incelemelerde bulunduktan sonra silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
  • 7

    “ÇALIŞANLAR ŞAKA OLDUĞUNU ZANNETTİ”

    2019 yılından bu yana Bağcılar’da hizmet verdiklerini anlatan mağaza sahibi, “Daha önce başımıza gelmeyen bir olayla karşı karşıya kaldık. Cenaze nedeniyle il dışındayken mağazama bir kağıt bırakılmış. Çalışanlarım bana bilgi vermemişler. Çalışanlar şaka olduğunu zannetmişler.” dedi.
  • 8

    “CAN GÜVENLİĞİM YOK”

    Bir gün sonra WhatsApp üzerinden kendilerine ulaşıldığını anlatan Özdemir, “Casperler adlı çetenin bana ulaşmak istediğini öğrendim. Bunun üzerine hemen İstanbul’a gelip karakola şikayetçi oldum. Polislere durumu en ince ayrıntısına kadar izah ettim. Can güvenliğimin olmadığını ve malıma zarar verilebileceğini ilettim.” ifadelerini kullandı.

    Bölgede buna benzer olaylar yaşandığını anlatan mağaza sahibi, “Bugün benim başıma geldi. Yarın başka esnafların da başına gelebilecek bir durum. Yalnız bırakılmak istemiyorum.” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.