Bandırma'da kanalizasyon'dan yağ fışkırdı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tıkanan kanalizasyondan yemek firmalarının döktüğü kullanılmış yağ çıktı. Yağın kanalizasyonu tıkaması sonucu, bazı ev ve iş yerlerini pis su bastı.

Haberler İHA 05.10.2024 - 11:58 Son Güncelleme : 05.10.2024 - 12:05

  • 1

    Bandırma Dere Mahallesi'nde yemek firmaları tarafından gidere dökülen atık yağlar, kanalizasyon sistemine zarar verdi. Yoğurthane Sokağı ile Dere Mahallesi kesişim noktasında sık sık yaşanan kanalizasyon tıkanması sonucu bazı ev ve işyerlerini pis su bastı.

  • 2
    Edinilen bilgiye göre, tıkanıklığın nedeninin zamanla biriken atık yağlar olduğu öğrenildi. Mahalle sakinleri kanalizasyon kapağından çıkan karamel kıvamındaki yağın lokantaların atık yağlarından kaynaklandığını söyledi.

  • 3
    Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) ekipleri sık sık bölgeye gelerek tıkanıklığı gidermek için çalışıyor. Ancak her seferinde tıkanıklığın nedeninin yemek atıkları ve yağlar olduğu görülüyor. BASKİ çalışanları, son tıkanıklıkta da vidanjör yardımıyla kanalizasyondan büyük miktarda yemek yağı çektiklerini belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.