Ayşenur Ezgi Eygi’nin Didim’deki baba evinde hüzün

Batı Şeria’da İsrail askerleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi’nin ailesi, Didim’deki evlerinde taziyeleri kabul ediyor. Eygi’nin evinin önünde uluslararası basın kuruluşlarının temsilcileri, son gelişmeleri aktarıyor.

Haberler Anadolu Ajansı 12.09.2024 - 14:37

  • 1

    İşgal altındaki Batı Şeria’da İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi’nin babası Mehmet Suat Eygi Aydın’ın Didim ilçesindeki baba evinde taziyeleri kabul ediyor.

    ABD’de yaşayan ve dün kente gelen Mehmet Suat Eygi, Altınkum Mahallesi'ndeki baba evinde akrabaları ve yakınlarıyla bir araya geldi.
  • 2

    Evin bahçesinde taziyeleri kabul eden Eygi, damadı Pakistan asıllı Hamid Mazhar Ali ve ailesi ile de görüştü.

    Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca’nın da ziyaret ettiği aileye ilçe belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri taziye sürecinde destek oluyor.
  • 3
    Evin önünde uluslararası basın kuruluşlarının temsilcileri de canlı yayınlarla gelişmeleri aktarıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.