Arkadaşlık tuzağıyla “taksi parası” oyunu: 4 kişi tutuklandı

İnternet sitelerine verdikleri arkadaşlık ilanlarıyla, ağlarına düşürdükleri kurbanlarını dolandıran 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin taksi parası adı altında IBAN göndererek para aldıkları daha sonra da ortadan kayboldukları belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberler DHA 28.10.2023 - 10:49

  • 1
    İstanbul polisi son günlerde yapılan şikayetlerin artması üzerine internet sitelerindeki arkadaşlık ilanları aracılığıyla dolandırıcılık yapanlara yönelik operasyon yaptı.
  • 2
    Şüphelilerin, internet üzerinde kadın resimleriyle sözde arkadaşlık ilanları verdikleri, ağlarına düşürdükleri kişilerle bir süre konuştukları öğrenildi. Daha sonra buluşma vaatleriyle, kurbanlarından para isteyen şüphelilerin, ardından ortadan kayboldukları tespit edildi.
  • 3

    ESENYURT’TAKİ ADRESE BASKIN

    Polis konuyla ilgili yaptığı soruşturmada olayı gerçekleştiren kişilerin önce kimliklerini ardından Esenyurt’ta kullandıkları adresleri belirledi.

    Polis eş zamanlı olarak yaptığı baskınlarda şüpheliler Emrah Ü., Vedat D., Melek A., Ayşenur T.’yi gözaltına aldı.

    Evlerde yapılan aramalarda suçlarda kullandığı değerlendirilen 18 adet cep telefonu, SIM kartlar ele geçirildi.
  • 4

    TUTUKLANDILAR

    Dolandırıcılık Büro Amirliği’nde sorgulanan şüphelilerin bu yöntemi kullanarak onlarca kişiyi dolandırdıkları belirlendi.
  • 5
    Şüphelilerin işlemlerinin bitmesinin ardından çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız