Ailesi yanında dehşeti yaşadı: Bıçakla saldıran husumetlisi ile birlikte ağır yaralandı!

Karaman'da İrfan K. adlı kişi, aralarında husumet olan ve yanında eşi ile çocuğu bulunan Gökhan N.'ye bıçakla saldırdı. Çocuğu ve eşinin gözleri önünde kanlar içinde kalan Gökhan N. ise arbede sırasında elinden kaptığı bıçakla İrfan K.'yı yaraladı. Ağır yaralı 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haberler DHA 25.09.2024 - 20:59

  • 1
    Aile bireylerinin önünde yaşanan bıçaklı saldırıda iki kişi ağır yaralandı, kanlar içinde kalan saldırganlardan birinin ailesi dehşeti yaşadı.

    Karaman'da Ali Şahane Mahallesi 176 Sokakta meydana gelen olayda, İrfan K. sokakta, yanında eşi Nergiz N. ve çocuğu olan Gökhan N. ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü.
  • 2
    İrfan K., eşi ve çocuğunun gözü önünde Gökhan N.'ye bıçakla saldırıp, yaraladı. Gökhan N. de arbede sırasında İrfan K.'nın elindeki bıçağı kapıp, saldırdı.
  • 3
    Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişi kanlar içinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
  • 4
    Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. 2 kişinin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.