30 bin temizlik personeli alımı ne zaman yapılacak? (MEB'e okullarda temizlik sorunu için 30 bin personel istihdamı)

30 bin temizlik personeli alımı ilanı için tarih araştırmaları başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gündeme dair açıklamalarda bulundu ve okullardaki temizlik sorununa değindi. Bakan Tekin yaptığı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı'na, okullarda 30 bin ilave temizlik personeli için istihdam hakkı tanınacağını belirtti. Peki, 30 bin temizlik personeli alımı ne zaman yapılacak?

Haberler 21.09.2024 - 10:34

  • 1
    Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak olan 30 bin temizlik personeli alımı ilanı için başvuruların başlayacağı tarih sorgulanmaya başladı. Bakan Tekin, yaptığı açıklamayla birlikte 30 bin temizlik personel alımı yapılacağını belirtti. Peki, 30 bin temizlik personeli alımı ne zaman yapılacak?
  • 2

    BAKAN TEKİN'İN AÇIKLAMALARI

    Bakan Tekin şunları söyledi;

    "Çok tartışılıyor bu günlerde. Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. Önce şu konuyu netleştirelim. 45 bine yakın okulumuzda kadrolu temizlik elemanımız mevcut. Kalan okullarda taşeronlar üzerinden hallediyorduk. Taşeronlar kadroya geçtikten sonra sorun başladı. 120 bin personel yarı zamanlı görevlendirildi. Bu projeye iş gücü uyum projesine başvuru çok sınırlı kaldı. 120 bin istihdam alanı oluşturulmasına rağmen yüzde 25'i anca doldurulabildi.
  • 3

    "30 BİN TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAK"

    Bu talep eksikliklerinden dolayı okullarımızda böyle bir sıkıntı ortaya çıktı. Pazartesi itibarıyla Çarşamba günü 30 bin temizlik personeli alınacak. Gelecek hafta ilave personel ile sorunu çözeceğiz."
  • 4

    30 BİN TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI NE ZAMAN?

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açıklaması şu şekilde;

    "Pazartesi itibarıyla Çarşamba günü 30 bin personel alınacak. Gelecek hafta ilave personel ile sorunu çözeceğiz. 30 bin temizlik personeli alınacak."

    Buna göre; 23 Eylül Pazartesi günü 30 bin personel alımı için MEB tarafından ilan yayımlanması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.