29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? Hangi şehirlerde toplu taşıma ücretsiz? Ankara, İstanbul ve İzmir belediyeleri duyurdu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Cumhuriyet’in 101.yıl dönümü öncesinde Ankara, İstanbul ve İzmir belediyeleri aldıkları kararı duyurdu. Peki, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? Hangi şehirlerde toplu taşıma ücretsiz? 

Haberler 25.10.2024 - 13:52

  • 1

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşımanın ücretsiz olmasına ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ve raylı sistem hatları ücretsiz olacak.
  • 2

    İBB DUYURUSU

    İBB'den yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet'in 101'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği kutlamaların adresi Yenikapı Etkinlik Alanı olacak.

    Şarkıcılar Emir Can İğrek ve Hadise'nin de sahne alacağı ücretsiz halk konseri düzenlenecek.

    Kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri, 29 Ekim Salı günü İBB bünyesindeki toplu ulaşım araçlarını 24 saat boyunca ücretsiz kullanabilecek.

    Ayrıca, Cumhuriyet Bayramı'nda M7 Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nda İBB Wi-Fi altyapısıyla sınırsız internet hizmeti başlayacak.
  • 3

    ANKARA'DA DA ÜCRETSİZ OLACAK

    29 Ekim Salı günü Ankara’da banliyö hizmeti veren Başkentray Sincan-Kayaş, Kayaş-Sincan hattı gün boyunca ücretsiz olacak.
  • 4

    29 EKİM’DE İZBAN ÜCRETSİZ Mİ? 

    Cumhuriyet Bayramının 101.yıl dönümünde İzmir’de raylı hizmet veren İzban diğer adıyla Egeray, Selçuk-Aliağa hattı bedava olacak
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.