Bekçilik Yazılı Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçi alımı sınav sonuç tarihi

2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı 30 Eylül 2023 tarihinde tamamlandı. Sınava katılım sağlayan adaylar sonuç tarihini araştırmaya başladı. Bekçi alımı sınav sonuç tarihine yapılan yazılı duyuruda yer verilmişti. Peki, 2023/1. Dönem Bekçilik Yazılı Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?  İşte bekçilik Yazılı Sınav sonuçlarının ilan edileceği tarih...

Haberler ntv.com.tr 30.09.2023 - 16:06

  • 1

    12 - 22 Haziran 2023 tarihleri arasında müracaatları şahsen alınan ve Ön Sağlık Kontrolü ile Fiziki Yeterlilik Sınav aşamasını başarıyla geçen adaylar, 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı'na katılım sağladı. Sınavdan 50 (elli) ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılacaktır. Peki, 2023/1. Dönem Bekçilik Yazılı Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

  • 2

    TAKVİMDE SONUÇ TARİHİNE YER VERİLDİ

    Bekçi alımına ilişkin sınav takvimi Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edildi.
  • 3

    BEKÇİLİK YAZILI SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Sınav sonuç bilgileri 23.10.2023 tarihinden itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.
  • 4

    SINAV İTİRAZ SÜRECİ HAKKINDA

    Adaylar, sınav sorularına ilişkin itirazlarını soru ve cevap anahtarının https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr yayımlanmasından itibaren en geç 2 (iki) iş günü içerisinde e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır.

  • 5
    Adaylar, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise sonuçlarının https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanmasından itibaren en geç 2 (iki) iş günü içerisinde e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız