117.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası (DHY) takvimi: DHY kurası ne zaman?

Sağlık Bakanlığı, 117.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası (DHY) takvimi paylaşıldı. Takvime göre, 117.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası (DHY) temmuz ayında gerçekleştirilecek. Peki, DHY kurası ne zaman yapılacak?

Haberler 09.07.2024 - 15:32

  • 1
    117.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ilanı Sağlık Bakanlığı'na bağlı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Yayımlanan duyuruda; "Münhal Kadrolar yayımlanmıştır. Tercih Başvuruları 08.07.2024 Tarihi saat 18:00'e kadar https://ekip.saglik.gov.tr adresinden erişim sağlanan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden  yapılmaktadır." denildi.
  • 2
    117.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası 10 Temmuz 2024 tarihinde (https://yhgm.saglik.gov.tr) gerçekleştirilecek.
  • 3

    İlanda ayrıca; "Kura sonucunda Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı için açılan münhal kadrolara yerleşenlerden çeşitli sebeplerle yerleştikleri kurum tarafından ataması yapılmayanların veya yalnızca erkek hekimlerin tercih edebileceği münhal kadrolara genel kura ile kadın hekimlerin yerleşmesi halinde bu kişilerin mağdur edilmemeleri ve sağlık hizmeti sunumunda aksamalara sebep olmaması için ilgili münhalin devamında / karşılığında açılmış olan Sağlık Bakanlığı münhallerine yerleşmiş sayılacaklardır.

    Bakanlığımızca atamaya esas gerekli işlemler tesis edildikten sonra tekrar kuraya alınmadan atamaları bu münhallere yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

    İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN

    MÜNHAL KADROLAR İÇİN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.