109. ÖGG sınav sonuçları EGM.gov.tr üzerinden açıklandı (Özel Güvenlik sınav sonucu görüntüleme)

Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı'nın (ÖGG) sonuçları açıklandı. EGM (Emniyet Genel Müdürlüğü) online işlemler sayfası üzerinden sonuç ekranı açıldı. Adaylar, sınav adını seçip kendilerinden istenen bilgileri girerek ÖGG sınav sonucunu görüntüleyebilecek.

Haberler 19.07.2024 - 17:34

  • 1
    Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) sonuçları günler öncesinden de duyurulduğu gibi 19 Temmuz Cuma günü açıklandı.
  • 2

    ÖGG SINAV SONUCU SORGULAMA

    ÖGG sonuçları www.egm.gov.tr/ozelguvenlik adresinden sorgulanacak.

    ÖGG SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI

  • 3
    Adaylar, T.C numaraları, sınav adı ve sistem tarafından atanan güvenlik kodunu girerek ÖGG sonucunu görüntüleyebilecek.
  • 4

    ÖGG BAŞARI NOTU KAÇ?

    Silah Farkı sınavına katılan adayların sınavdan başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.