Sony, GTA 6'nın pazarlama haklarını satın aldı

Sony'nin GTA 6'nın pazarlama haklarını aldığı iddiası oyun dünyasını heyecanlandırdı. İddiaya göre GTA 6, yalnızca PlayStation 5 ve yeni çıkacak olan PlayStation 5 Pro ile tanıtılacak. Bu anlaşma Xbox'taki reklam görünürlüğünü sınırlayabilir.

Haberler 05.09.2024 - 09:49

  • 1

    Gelecek yıl çıkış yapması beklenen GTA 6 için oyun konsolu devi Sony adına yeni bir iddia ortaya atıldı. 

    Sony'nin GTA 6'yı PS5 ve yakında çıkacak PS5 Pro ile birlikte pazarlamak için özel haklarını satın aldığı öne sürüldü.

  • 2

    Sony'nin Rockstar Games ile ilişkisi PlayStation 2 günlerine kadar uzanıyor, bu nedenle oyun dünyasının iki devinin uzun zamandır beklenen Grand Theft Auto 6'yı pazarlamak için güçlerini birleştirmesi çok da şaşırtıcı olmaz. 

  • 3

    REKLAM İÇİN YALNIZCA PLAYSTATION'A İZİN VERECEK

    GTA 6'nın bir sonraki fragmanının ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil, ancak oyunla ilgili spekülasyonlar çoğalmaya devam ediyor ve çok yeni bir söylenti Sony'nin GTA 6'nın özel pazarlama hakları için Rockstar ile bir anlaşma yapmış olabileceğini gösteriyor.

    XNC Podcast'inde konuşan MAGG, Sony'nin GTA 6 için bir pazarlama anlaşmasını "kilitlediğini" ve şirketin oyunun reklamını "yalnızca PS5 ve PS5 Pro" ile birlikte yapmasına izin vereceğini iddia etti.

  • 4

    İKİNCİ FRAGMANDA PS LOGOSU YER ALACAK

    Sony anlaşmasının GTA 6'nın Xbox Series X/S kullanıcıları için kullanılabilirliğini etkilemeyeceği, ancak Microsoft platformundaki "pazarlama görünürlüğünü" azaltabileceği öngörülüyor.

    MAGG, bu özel pazarlama anlaşmasının GTA 6'nın 2. fragmanı yayınlandığında açıklanacağını ve bu fragmanda PlayStation logosunun yer alacağını da sözlerine ekledi.

  • 5

    GTA 6'NIN YENİ FRAGMANI NE ZAMAN?

    Ayrıca GTA 6'nın ikinci fragmanının bu Aralık ayında 2024 Oyun Ödülleri'nde yayınlanacağını tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.