Rege-Jean Page yeni James Bond iddialarına cevap verdi 

Oyuncu Rege-Jean Page yeni James Bond olması için başlatılan kampanya hakkında "İngilizseniz ve iyi bir iş yapıyorsanız herkes Bond kelimesini söylemeye başlıyor. Bu adeta bir takdir belgesi gibi" dedi.

Haberler 13.01.2021 - 06:34

  • 1
    25’inci kez seyirciyle buluşmaya hazırlanan James Bond serisinde beşinci ve son kez 007 karakterini canlandıran Daniel Craig sonrası rolü kimin alacağı tartışılmaya devam ediyor. Ortaya atılan son iddia ise Bridgerton dizisinde canlandırdığı Simon Basset karakteriyle gündem olan Rege-Jean Page oldu.
  • 2
    Yeni dizisiyle birlikte 31 yaşındaki oyuncuya ilgi o kadar çok arttı ki, sosyal medyada Page’in yeni James Bond olması en çok konuşulan konular arasına girdi. Bahis siteleri oyuncunun şansının 5’te 1 olduğunu belirtti.
  • 3
    Jimmy Fallon’un The Tonight Show programına katılan Page, sosyal medyada kendisi hakkında yapılan tüm James Bond yorumlarına yanıt verdi.

  • 4
    Rege-Jean Page "Bence internet çok fazla şey düşünüyor ve bu olabilecek en iyi yorumlardan biri. Sadece bu kadar diyebilirim. Burada bir kültürel çeviri unsuru olabileceğini düşünüyorum. Yani eğer İngilizseniz ve iyi bir iş yapıp insanlar tarafından fark ediliyorsanız, o zaman herkes Bond kelimesini söylemeye başlıyor" dedi.
  • 5
    "Bu adeta bir takdir belgesi gibi, yani Bond istekleri geliyorsa bir rozet almış gibi oluyorsunuz” diyen Page, “Bundan daha fazlası olacağını düşünmüyorum” diye ekledi.
  • 6

    Hakkında çıkan haberlere gönderme yapan Page, aynı zamanda yakın bir zaman içerisinde James Bond olmayacağının da sinyallerini vermiş oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.