ABD'de ameliyat skandalı: Beyin ölümü gerçekleşen adam organ nakli sırasında uyandı!

ABD'de akılalmaz bir ameliyat skandalı yaşandı. Anthony Thomas TJ Hoover II isimli adamın beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı. Ancak 36 yaşındaki adam , bağış için organları alınacağı sırada uyandı.

Haberler ntv.com.tr 24.10.2024 - 10:07 Son Güncelleme : 24.10.2024 - 14:47

  • 1
    ABD'nin Kentucky Eyaleti'nde 36 yaşındaki Anthony Thomas ‘TJ’ Hoover II adam, aşırı dozda uyuşturucu etkisiyle hastaneye kaldırıldı.

    Ailesinin medya kuruluşlarına yaptığı açıklamaya göre, Hoover kalp krizi geçirdi ve beyin ölümü gerçekleşti.
  • 2

    Doktorlar, hastanın hiçbir refleksi olmadığını ve beyin aktivitesi göstermediğini bildirdi. Ancak, kız kardeşi, ameliyata giderken kardeşinin gözlerini açtığını söyledi. Sağlık çalışanları bu durumu bir refleks olarak değerlendirdi.

  • 3

    AĞLAMAYA BAŞLADI

    Hoover'ın organlarının alınması için ameliyata alınmasından yaklaşık bir saat sonra bir doktor dışarı çıktı ve Hoover'ın "hazır olmadığını" açıkladı.

    ABD merkezli National Public Radyo, Hoover'ın ameliyat masasında "debelenmeye" başladığını ve "görünür şekilde ağlamaya" başladığını söyledi.

  • 4

    Kız kardeşi Rhorer, kardeşine eve götürülmesi gerektiğinin söylendiğini ancak yaşam umudunu çok fazla beslememesi gerektiğini aktardı.

    Şu anda Hoover, yürüme ve konuşma gibi konularda zorluk çekiyor. 

    Eyalet başsavcılığının yanı sıra organ tedarikini denetlemeye yardımcı olan federal bir kurumun Hoover'ın davasını araştırdığı bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.