Emekli maaşı zam farkı sorgulama 2024: En düşük emekli maaşı zam farkları yattı mı, ne zaman yatacak? Gözler temmuz ayı zam farkı ödemelerinde

En düşük emekli maaşı zam farkı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı, vergi paketi düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte merak konusu oldu. Gelen vergi paketi düzenlemesi sonrasında, en düşük emekli maaşları 10 bin liradan 12 bin 500 liraya yükselmişti. Temmuz aylıklarına ek yansıyan 2 bin 500 liralık fark ise emeklilerin hesabına yatırılacak. Peki, en düşük emekli maaşı zam farkı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Haberler 07.08.2024 - 09:54

  • 1
    Temmuz ayı en düşük emekli maaşı fark ödemeleri için geri sayım başladı. En düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesinin ardından, kalan 2 bin 500 liralık fark emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Peki, en düşük emekli maaşı zam farkı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?
  • 2
    EMEKLİ MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATACAK?

    En düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesi kapsamında farkların ödeneceği tarih belli oldu.

    Buna göre; En düşük emekli maaşı kapsamında aylık fark ödemeleri 7 Ağustos'ta hesaplara yatırılacak.
  • 3

    EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLDU?

    10 bin lira olan en düşük emekli maaşı yeni düzenlemeyle birlikte 12 bin 500 lira olarak uygulanıyor.
  • 4

    DÜZENLEME KİMLERİ KAPSIYOR?

    Düzenleme SSK ve Bağ-kur emeklilerini kapsıyor. Uygulamadan 3 milyon 703 bin 788 emekli yararlanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.