Öğretmen seminerleri ne zaman? Ara tatil seminer takvimi belli oldu

Kasım ara tatilindeki seminerlerle ilgili açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin ara tatil seminer takvimini duyurdu. Bakan Tekin sosyal medya hesabından öğretmenlerin seminerlerinin çevrimiçi yapılacağını açıkladı. Peki, öğretmen seminerleri ne zaman? 

Haberler 28.10.2024 - 13:18

  • 1
    Milli Eğitim Bakanlığı'nca, öğretmenlere yönelik yeni öğretim yılı mesleki çalışma dönemi faaliyetleri tarihi açıklandı. Takvime göre, ara tatil seminerleri kasım ayında gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlere yönelik 11-15 Kasım'da gerçekleştirilecek ara tatil seminerinin çevrim içi yapılacağını bildirdi.
  • 2

    ARA TATİL ONLİNE OLACAK

    Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çankaya Anıttepe Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet etti. Tekin, öğretmenlerden gelen yoğun talep üzerine, kasım ara tatilinde öğretmenlerin seminer çalışmalarının çevrim içi yapılacağını söyledi.

    Ziyaretinde öğretmenleri dinleyen Bakan Yusuf Tekin, bir öğretmenin, "Ara tatil semineri çevrim içi mi olacak?" yönündeki sorusu üzerine, "Bu hafta en çok muhatap olduğum soru, bu. Her gittiğimiz yerde öğretmen arkadaşlar bu soruyu soruyorlar." dedi.


  • 3
    Geçtiğimiz yıl seminerlerin yüz yüze yapılacağını açıkladıklarını ancak bunun bayram tatiline denk geldiğini aktaran Tekin, "Bu sene de 'Yüz yüze yapalım.' dedik ama her gittiğim yerde arkadaşlar talep ediyorlar." ifadesini kullandı.


  • 4
    Tekin, öğretmenlerden gelen yoğun talep üzerine "Hayırlı olsun." diyerek, bu sene öğretmenlere yönelik düzenlenecek ara tatil seminerinin çevrim içi yapılacağını duyurdu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.