MEB 2.tayin takvimini paylaştı: Öğretmenlerin 2. il içi ve il dışı atama başvuruları ne zaman başlayacak? 

Millî Eğitim Bakanlığınca, öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirmelerine ilişkin duyuruları yayımlandı. Böylece öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirmeleri, yaz döneminde ikinci kez yapılmış olacak. Peki, öğretmenlerin 2. il içi ve il dışı atama başvuruları ne zaman başlayacak?

Haberler 09.07.2024 - 16:40

  • 1
    Millî Eğitim Bakanlığınca öğretmenlere ikinci il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme hakkı tanındı.
  • 2

    İLLER ARASI ATAMA TAKVİMİ

    Bu doğrultuda iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları, 11-16 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Atama işlemi 18 Temmuz'da gerçekleştirilecek.



  • 3

    İL İÇİ ATAMA TAKVİMİ

    İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ise 23-26 Temmuz tarihleri arasında alınacak ve atama işlemi 30 Temmuz'da yapılacak.
  • 4

    ATAMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

    Başvurular, mebbis.meb.gov.tr veya personel.meb.gov.tr adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacak. Bu şekilde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacak.


    Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu İçin Tıklayınız.

    Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu İçin Tıklayınız.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.