KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? (2022 KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı)

KYK yurt sonuçları için bekleyiş sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 24 Eylül tarihinde başlatılan KYK yurt başvuruları 28 Eylül'de sona ermişti. KYK yurt başvurularını tamamlayan adaylar şimdi de yurt sonuçları için heyecanlı bekleyişe başladı. Peki, KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 02.09.2022 - 10:38

  • 1

    Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından 24 Eylül'de başvuruları alınan KYK yurtları için sonuç bekleyişi sürmeye devam ediyor.

    Toplam 415 bin öğrencinin başvurduğu KYK yurt başvuru sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı merak ediliyor. Peki, KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?

  • 2
    KYK yurt başvuruları, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından 24-28 Ağustos tarihleri arasında erişime açıldı ve yurt başvuruları tamamlandı.

    Geçtiğimiz yıl Eylül ayında açıklanan yurt başvuru sonuçlarının bu yıl da Eylül ayının ilk veya ikinci haftası itibariyle açıklanması bekleniyor.
  • 3

    KYK BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN?

    2022 KYK burs başvuru tarihleri binlerce öğrenci tarafından bekleniyor. KYK burs ve kredi başvuru tarihleri ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz yıl başvurular 5 Kasım'da başlayıp 8 Kasım'da sona ermişti.

    KYK YURT SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
  • 4

    415 BİN 305 KİŞİ KYK YURTLARINA BAŞVURDU

    Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yurt başvuruları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, 415 bin 305 gencin KYK yurtlarına başvuru yaptığını açıkladı.
  • 5

    105 YENİ YURT BİNASI AÇILACAK

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla pazartesi günü 105 yeni yurt binasının açılacağını söyleyen Kasapoğlu, "Yurtlarımızın, gençlerimiz ve aileleri açısından büyük bir güven taşıdığından onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.