Öğretmenlerin il içi tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 il içi yer değiştirme takvimi

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değişikliği ile mazerete bağlı atama takvimini geçtiğimiz günlerde paylaşmıştı. Takvim doğrultusunda il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 13 Temmuz 2023 tarihinde başladı. Peki, öğretmenlerin il içi tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 15.07.2023 - 17:48

  • 1
    Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin 2023 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerine ilişkin kılavuz ve takvim paylaşıldı.
  • 2

    BAŞVURU TARİHLERİ

    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvime göre, il içi yer değiştirme başvuruları 13- 17 Temmuz 2023 tarihleri arasında alınacak.
  • 3

    İL İÇİ TAYİN SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    İl içi tayin sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde erişime açılacak. Atamalar valiliklerce gerçekleştirilecek.

    Milli Eğitim Bakanlığı'nın "https://personel.meb.gov.tr/" internet adresinden yapılacak duyuru sonrası atama tayinlerinin ilan edilmesi bekleniyor. 

  • 4

    ATAMALAR NASIL YAPILACAK?

    İl içi yer değiştirmeler, öğretmenlerin tercihleri dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre
    yapılacak.

  • 5
    Hizmet puanının eşitliği hâlinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana, öğretmenliğe daha önce başlayana öncelik verilecek; eşitliğin devamı hâlinde ise
    atanacak öğretmen bilgisayar kurası ile belirlenecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız