İBB burs başvuru süreci devam ediyor: İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) üniversite öğrencilerine sağladığı burs desteği için başvurular devam ediyor. Başvuru sürecini geride bırakan öğrencilerin gündeminde sonuç tarihi var. Burs başvuru değerlendirmelerinin tamamlanması ardından sonuç duyurusu paylaşılacak. Peki, İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuç tarihi açıklandı mı?

Haberler 11.10.2024 - 10:37

  • 1
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim yılında 100 bin üniversite öğrencisi için 15 bin lira burs desteği sağlanacak. Destekden faydalanmak isteyen öğrenciler 18 Ekim 2024 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilecek. Yalnızca devlet üniversitelerinde eğitim gören ve vakıf üniversitelerinde %100 burslu olan öğrenciler başvuru yapabilmektedir.
  • 2
    Başvuru işlemlerini tamamlayan üniversite öğrencilerinin gündeminde sonuç tarihi var. Başvurular, "İstanbul Senin" uygulaması veya gencuniversiteli.ibb.istanbul web sitesi üzerinden yapılabiliyor.
  • 3

    İBB BURSU NE KADAR?

    İBB bursu almaya hak kazanan öğrencilere 5.000 TL + 5.000 TL + 5.000 TL olmak üzere 3 taksit halinde ödeme yapılacak.
  • 4

    İBB BURS SONUCU NASIL ÖĞRENİLECEK?

    2024- 2025 dönemi burs başvuru sonuçları "https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/" adresi üzerinden sorgulanabilecek. İBB burs başvuru sonuç duyurusunun aralık ayı ortalarına kadar yapılması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.