DGS üniversite kayıt tarihleri açıklandı:  DGS üniversite kayıtları ne zaman, nasıl (online mı) yapılacak?

DGS  sonuçlarının ilanı ardından üniversite kayıt tarihleri açıklandı. DGS sonucuna göre bir programa kayıt yaptıracak olan öğrencilerin belirlenen tarihlerde işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. Peki, DGS üniversite kayıtları ne zaman, nasıl (online mı) yapılacak?

Haberler 29.09.2024 - 15:20

  • 1
    ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, tercih başvuruları 18-24 Eylül'de alınan DGS yerleştirme işlemleri tamamlandı. Yerleştirme işlemleri ardından gözler terch sürecine çevrildi
  • 2

    DGS KAYIT TAKVİMİ

    Yükseköğretim programını kazanan adayların kayıt işlemleri, ilgili üniversite tarafından 2-7 Ekim'de yapılacak.


  • 3

    DGS ELEKTRONİK KAYIT NASIL YAPILIR?

    Yükseköğretim programını kazanan adayların kayıt işlemleri, ilgili üniversite tarafından 2-7 Ekim'de yapılacak.

    Elektronik kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-Devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 2-7 Ekim'de elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

  • 4
    Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.