2024 LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB takvimine göre lise yerleştirme sonuçları tarihi

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih süreci 28 Haziran 2024 tarihinden bu yana devam ediyor. Tercih işlemlerini geride bırakan öğrenciler ve aileleri, LGS tercih sonuç tarihini araştırıyor. Peki, 2024 LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB takvimine göre lise yerleştirme sonuçları tarihi... 

Haberler 12.07.2024 - 13:12

  • 1
    Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sonuçları için araştırmalar başladı. Tercih sürecinin son günlerinin yaklaşmasıyla birlikte gözler MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) takvimine çevrildi.
  • 2

    LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN BİTECEK?

    Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercihleri, 17 Temmuz'a kadar alınacak.
  • 3
    Liselere yerleştirmeler; yerel yerleştirme, merkezî yerleştirme ve pansiyonlu okullara yerleştirme olmak üzere üç şekilde yapılacak.
  • 4

    LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    LGS yerleştirme sonuçları, 22 Temmuz'da açıklanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.