2024-KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman, saat kaçta yapılacak? 2024-KPSS Ortaöğretim sınav saati ve süresi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), düzenlenecek 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı'na (2024-KPSS Ortaöğretim) katılacak adaylar sınav için son kontrollerini yapıyor. Sınav saati ve süresi hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, 2024-KPSS Ortaöğretim sınav kılavuzunu inceliyor. Peki, 2024-KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman, saat kaçta yapılacak? 2024-KPSS Ortaöğretim sınav saati ve süresiyle ilgili bilgileri derledik.

Haberler 06.09.2024 - 13:28

  • 1
    Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS ortaöğretim sınavı için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından haftalar önce paylaşılan takvim doğrultusunda sınav 15 Eylül'de gerçekleştirilecek. 2024-KPSS Ortaöğretim sınavı hazırlıklarını sürdüren memur adaylarının gündemindeki konulardan biri de sınav saati ve süresi oldu.
  • 2

    KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK, KAÇ DAKİKA SÜRECEK?

    KPSS ortaöğretim sınavı 15 Eylül 2024 tarihinde yapılacak. Sınav 10.15'te başlayacak ve 130 dakika sürecek.
  • 3
    KPSS ortaöğretim sınavı giriş belgeleri sınava kısa bir süre kala paylaşıldı. Sınava katılım sağlayacak olan adayların sınav günü sınav giriş belgelerini yanında bulundurması gerekiyor.
  • 4

    KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

    Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecektir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.