2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) Sınavı sonuçları açıklandı (ÖSYM DHBT sınav sonucu sorgulama)

2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) Sınavı sonuçları açıklandı. Adaylar, DHBT sınav sonuçlarına  ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden ulaşabilecek. 

Haberler 16.10.2024 - 10:08

  • 1
    2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) Sınavı sonuç duyurusu geldi. ÖSYM resmi internet adresinden yaptığı açıklamayla adayları bilgilendirdi.
  • 2

    DHBT SINAV SONUÇ SORGULAMA

    22 Eylül 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı’nın sonuçları online sistem üzerinden sorgulanabilecek.

    DHBT SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

  • 3
    Adaylar, KPSS DHBT sınav sonuçlarına T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden ulaşabilecek.
  • 4

    KPSS DHBT SINAV SONUÇ DUYURUSU

    ÖSYM'den yapılan açıklamada; "2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) Sınavı Sonuçları Açıklandı

    22 Eylül 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı’nın (DHBT) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

    Adaylar, sınav sonuçlarına 16 Ekim 2024 tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir.

    Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.