2024-KPSS DHBT sınav giriş belgeleri yayımlandı mı? KPSS DHBT sınav yerleri için gözler ÖSYM'de

2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavına günler kala gözler sınav giriş belgelerine çevrildi. Adayların  DHBT sınav giriş belgelerini sınav günü yanında bulundurması gerekiyor. Peki, 2024-KPSS DHBT sınav giriş belgeleri yayımlandı mı? Sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

Haberler 05.09.2024 - 17:10

  • 1
    2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavı için son hazırlıklarını yapan memur adayları bir yandan da sınav giriş belgelerinin yayımlanmasını bekliyor.
  • 2
    ÖSYM'nin bu yıl için belirlediği takvime göre, KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavı 22 Eylül'de yapılacak.
  • 3

    SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYIMLANIR?

    ÖSYM bünyesinde sınavların giriş belgeleri genellikle 10 gün öncesinde erişime açılıyor. Söz konusu belgelerin sınavdan 10 gün önceye kadar adayların erişimine açılması bekleniyor.

    Buna göre; KPSS sınav giriş yerlerinin Eylül ayının ikinci haftasında açıklanacağı tahmin ediliyor.
  • 4
    Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.