Panikleyen sürücü gaza bastı: Araç otoparktan sokağa düştü

Tayland'ta arkadan başka bir aracın yanaşması nedeniyle paniğe kapılan bir sürücü, gaza gereğinden fazla bastı. Panikleyen sürücünün çarptığı park halindeki bir araç, otoparkın 4. katından sokağa düştü. 

Haberler İHA 15.05.2024 - 16:33 Son Güncelleme : 15.05.2024 - 16:35

  • 1
    Güneydoğu Asya ülkesi Tayland'ın başkenti Bangkok’ta bir hastanenin katlı otoparkında boş yer arayan bir sürücü, arkadan bir aracın yanaşması üzerine panik yaparak park halindeki başka bir araca çarptı.
  • 2

    4. KATTAN SOKAĞA DÜŞTÜ

    Çarpmanın etkisiyle otoparkın koruma bariyerlerini aşan araç, dördüncü kattan sokağa düştü. Olay sırasında otomobilin içinde ve sokakta kimsenin olmamasıyla yaralanma ve can kaybının önüne geçildi. Kazaya neden olan sürücünün ise panik atak geçirdiği öğrenildi.
  • 3

    "PANİK YAPIP GAZA BASTIM"

    Park halindeki araca çarpan sürücü verdiği ifadede, arkadan başka bir aracın yanaşması sonucu paniğe kapıldığını, gaza gereğinden fazla basarak kontrolü kaybettiğini belirtti ve otoparktan düşen aracın sahibinden özür diledi.
  • 4
    Dördüncü kattan yola çakılarak hurdaya dönen otomobilin sahibinin ise hastane personeli olduğu, ikili arasında anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.