Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk’taki temaslarının ardından iki günlük resmi bir ziyaret için Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a gitti. Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandr Vucic tarafından karşılandı.

Haberler Anadolu Ajansı 11.10.2024 - 09:57

  • 1

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'taki temaslarının ardından özel uçak "TUR" ile TSİ 20.15'te Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a gitti.

    Erdoğan, Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy ve Novi Pazar Başkonsolosu Osman Peşmen tarafından karşılandı.

  • 2

    VUCİC KARŞILADI

    Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile ikili görüşme gerçekleştirecek ve Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı'na katılacak.

    İki cumhurbaşkanı, anlaşmaların imza töreni için ortak basın toplantısı düzenleyecek. Erdoğan, Vucic'in vereceği resmi yemeğe ve Türkiye-Sırbistan İş Forumu'nda da hazır bulunacak.

  • 3

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ilk olarak Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitmişti.

    Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile ortak basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, "Netanyahu hükümeti küresel düzeni tehdit eder hale geldi. Gazze'de bir yıldır devam eden soykırım tüm insanlığın ortak utancıdır" diye konuştu.

    Ortak basın toplantısının ardından, Tiran Namazgah Camisi'nin açılışını yaptı.

  • 4
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.