Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den dikkat çeken itiraf

2016 yılından beri Cristiano Ronaldo ile aşk yaşayan Georgina Rodriguez, Manchester'dan Suudi Arabistan'a taşındığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Haberler ntv.com.tr 21.09.2024 - 15:24 Son Güncelleme : 21.09.2024 - 15:35

  • 1
    Georgina Rodriguez, dijital bir platformda yayınlanan ''I Am Georgina'' isimli reality şovda özel hayatına dair bazı açıklamalarda bulundu. Rodriguez, ''Cris, bana Al-Nassr'da oynayacağını söylediğinde çok mutlu oldum çünkü Manchester'dan ayrılmaya hazırdım'' dedi.
  • 2
    Rodriguez, sözlerini ''Bizi harika bir şeyin beklediğini biliyordum ve çok motive olmuştum. Suudi Arabistan'a ilk geldiğim günden beri çok mutluyum'' şeklinde sürdürdü.
  • 3
    Real Madrid taraftarlarına duyduğu minnete de değinen Rodriguez, ''Nereye gidersek gidelim, bugün olduğu gibi Cris'i coşkuyla alkışlamaya ve onun adını haykırmaya devam edeceklerini biliyorum'' dedi.
  • 4
    2016 yılından beri birlikte olan Georgina ve Ronaldo çiftinin iki çocukları var. Arjantinli güzel, Ronaldo ile şans eseri tanıştığını ve kendisine ilk görüşte aşık olduğunu anlatmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.