38 yaşındaki itfaiyecinin tutuklanma sebebi pes dedirtti

Kaliforniya'nın Healdsburg kentinde yaşayan itfaye görevlisi Robert Matthew Hernandez, 5 ayrı orman yangınına sebep olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Haberler ntv.com.tr 23.09.2024 - 11:30 Son Güncelleme : 23.09.2024 - 11:37

  • 1
    Mendocino County'deki Howard Orman İtfaiye İstasyonu'nda görev yapan 38 yaşındaki Robert Matthew Hernandez, iddiaya göre 15 Ağustos ile 14 Eylül tarihleri ​​arasında görev başında olmadığı sırada Geyserville, Healdsburg ve Windsor yakınlarındaki ormanlık alanlarda 5 ayrı yangın çıkardı.
  • 2
    Kundaklama suçuyla gözaltına alınan Hernandez'in 8, 12 ve 14 Eylül tarihlerinde de bazı bölgelerde çıkan yangınlardan sorumlu olduğu öne sürüldü.
  • 3

    Hernandez'in bölge sakinlerinin dikkati sayesinde yakalandığını paylaşan itfaiye istasyonu sözcüsü, bu olayın kamuoyu güvenini zedelediğini, bu nedenle konu hakkında daha fazla ayrıntı vermek istemediklerini belirtti.

    Kurumda itfaiye araçlarının ve su depolarının bakımıyla ilgilenen Hernandez'in sorgusu devam ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.